Als ik in bonaire zit in me hotel en heb daar wifi, kan ik dan met me blackberry pingen? (vodafone blackberry blox) op wifi?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is kan dat gewoon.

JAA het kan.

Ja dat kan, zolang je maar zorgt dat je echt op wifi zit en niet pingt via het internet van Vodafone, anders wordt het een duur geintje. Fijne vakantie!

Ja, je moet we'll je mobiele netwerk uitzetten anders staat je internet aan en betaal je veeel geld. Dan kan je je wifi aanzetten en moet ook je gegevens service aanstaan. Dan kan je pingen en internetten maar niet smsen etc. Dan moet je je gegevensservice weer uitzetten en dan je mobiele netwerk aan. Als je het op deze manier niet doet gaat er alsnog geld vanaf omdat je internet dan toch aanstaat.

zolang je wifi hebt, kan je zoveel pingen als je wilt. geen wifi ---> dure telefoonrekening. dus let wel goed op! fijne vakantie (:

Kan gewoon, zorg er wel voor dat je je mobiel internet uitschakelt. Anders heb je de kans dat als je wifi wegvalt, dat ie dan automatisch overschakelt op mobiel netwerk en dat wil je niet hebben.. Fijne vakantie en succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100