Ik heb een blackberry en opeens gaat er 2 euro beltegoed af, zie extra uitleg?

Hallo, ik heb een blackberry en 10 minuten geleden had ik nog 3 euro en 40 cent beltegoed en nu nog maar 1 euro en 15 cent heb een halfuur geleden wel whatsapp gebruikt maar ik ben thuis en ben gewoon verbonden met mijn eigen internet, dit gebeurt mij vaker.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien rekent je provider extra kosten voor internet.. (voor €2,25 mag je trouwens flink wat whatsappen) Dubbel check even of de verbinding met je thuis netwerk goed is, en schakel de gegevensverbinding van internet met je provider uit (ergens bij instellingen)

Ga in ieder geval naar T-mobile die hebben nog gewone prijzen KPN en Vodafone zijn schrikbarend duur.

Is mij ook opvallen ben verbonden thuis internet maar heb het opgemerkt als ik bovenaan rechts die sleutel geel gesloten is kost me geld en dat was bij msn als ik mijn wachtwoord moet ingeven krijg ik dan ff zo'n gesloten sleutel ;)

Je moet inderdaad even checken of je telefoon niet aan het 'roamen' is. Dan maakt je telefoon (automatisch) gebruik van het betaalde netwerk van je provider (als er bijvoorbeeld emails of ping berichten binnen komen) en dit kan tot hoge bedragen oplopen. (Weet ik uit eigen ervaring) om dit te voorkomen moet je roaming uitzetten of er voor zorgen dat er eerst toestemming word gevraagt om te roamen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100