Wat zijn de voor en nadelen van de Blackberry Torch 9800?

Ik mag een mobiel uitkiezen ik ik denk erover om deze te nemen maar ik weet niet of deze goed is

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn veel voordelen, zoals het touch-screen en het grote scherm. Ook natuurlijk Ping en andere BlackBerry applicaties. Een klein nadeel is dat het eigelijk een beetje een achterhaalt mobieltje is, vergeleken de iPhone 4 en de Samsung Galaxy S.

Hij is groot, verder weet ik eigenlijk geen nadelen Top telefoon! Wist je eigenlijk dat ze nu ook de bb bold of curve met touchscreen, die is kleiner en dan is dat 'probleem' ook opgelost

Voordelen: +Toetsenbord beter dan ooit +Nieuwe interface: Blackberry 6 +5 MP-camera met autofocus, 2x zoom en een flitser +Met zowel touchscreen als een qwerty-toetsenbord +Mooi beeldscherm (ook touchscreen) +Connectiviteit +Opmerkelijke Push Mail oplossing +Verbeterde muziekweergave +BlackBerry Messenger +Bluetooth v2.0 +Prima surfervaring +Standby tijd: 15 dagen +Beltijd: 5 uur Nadelen: -Beperkte autonomie -Relatief groot en zwaar -Geen flits -Het design is innovatief, de prestaties zijn ondermaats -Matige akoestiek -Matige 3G -Schieten van video’s schijnt erg slecht te zijn, zeker als je het vergelijkt met andere telefoons -Bereik is wat minder dan de voorgaande BlackBerries -De batterij begint na een jaar al zwak te worden Toegevoegd na 49 minuten: Ik heb nu net gezien dat deze telefoon wel een flitser heeft.

Even een nadeel van blackberry is dat ze weinig leuke applicaties hebben en ook best wel weinig games vind ik de iphone is echt. Duizend malen beter vind ik

Het ligt er natuurlijk aan waarvoor je hem wilt gebruiken. Het is een echte blackberry, dus met berichten opstellen heb je geen problemen. Het uitschuifbaar toetsen werkt heerlijk en het grote touch scherm ook. Ik kan met het grootste gemak een eenvoudig bericht versturen en wat vragen stellen en antwoorden op Goeievraag. Ik vind hem als nadeel wel wat zwaar, en qua firmware updates worden er geen release notes gepubliceerd. Voor mij is het een ideaal toestel die ik met veel nauwkeurigheid heb aangeschaft. Wat doe ik erop: Email, Goeievraag, internet, databases, contactlijsten, agenda, boodschappenlijstjes, wat spelletjes om tijd te verdrijven. Hou er rekening mee dat de meeste (goede) apps wat geld kosten. Kies ze met zorg uit en hou een budget van 30 euro gereserveerd. Ik zou geen ander willen op dit moment.

De Torch is opzich een goede telefoon, ook al vind ik het jammer dat deze geen flitser heeft. Ik raad je wel aan om nog even te wachten gezien de nieuwe bold ook een touchscreen zal hebben en de verbeterde torch binnenkort uitkomt. Nadeel van de torch die nu uit is is natuurlijk dat dit het eerste toestel in de torchlijn is en dus nog wat kinderziektes zal hebben, zoals bij de eerste bold het geval wat met het balletje, wat regelmatig problemen geeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100