wat is het verschil tussen bold en curve

ik krijg een curve maar ik weet niet of ik een goede keus heb gemaakt mensen zeggen dat er verschillen tussen zitten maar wat?

Weet jij het antwoord?

/2500

De Bold is gewoon beter (en daardoor duurder). Onder andere de bouwkwaliteit is beter, camera en de processor.

de bold is ook een stukje sneller. het besturingssysteem enz.

Bold heeft 3G de gewone curve niet. Voor de rest geld alles wat hierboven staat.

het verschil tussen bold en curve is, dat bold nieuwer is met nieuwe applicaties en de inhoud is zeg maar ietsjes moderner dan de curve, en de model ziet er wat anders uit, zo veel verschil zit er niet in! Zeker niet sneller of veel beter. Dit heeft allemaal met winst te maken, door met iets nieuwer te komen verdienen zij hieraan. (mensen beweren al snel dat een duurdere altijd beter is) dit is niet het geval, en uit ervaring kan ik zeggen dat ze allemaal even goed zijn, de applicaties en thema’s verschillen alleen

Ik ga er vanuit dat je de Curve 8520 hebt en maak de vergelijking even met de Bold 9700. Hieronder zie je de verschillen. Blackberry: Bold 9700 Curve 8520 Processor 624 MHz 512 MHz Scherm 2.44 inch, 480×360 pixels 2.46 inch, 320 x 240 Camera 3.2 MP met flits 2MP zonder flits Videocamera VGA Filmopnames VGA filmopnames Videobellen Nee Nee Batterij Stand-by-tijd: 500 uur 408uur, Spreektijd: 5 uur 4 uur Gewicht 120 Gram 106 Gram Afmetingen 109 x 60 x 14 mm 109 x 60 x 13 mm Als we naar de specificaties gaan kijken dan is het duidelijk dat de Bold 9700 de betere telefoon is. Eigenlijk is de Blackberry Curve 8520 een goedkopere en eenvoudigere variant op de Blackberry Bold. De Bold ziet er mooier uit, de camera van de blackberry bold is scherper en het scherm is aanzienlijk beter. Dit zijn eigenlijk allemaal niet zulke hele grote voordelen, omdat de Curve gewoon de “goedkopere” telefoon is. Iets dat wel zeer vervelend is aan de Curve is dat het geen gebruik maakt van het 3G netwerk. Hierdoor gaat het internetten op de Bold veel sneller! Verder is de Curve ook gewoon een hele fijne Blackberry dus gewoon lekker genieten van je nieuwe aanwinst :-) Veel plezier ermee! Toegevoegd na 6 minuten: Mocht je de Curve 9300 hebben gaat bovenstaande niet op en heb je gewoon 3G en dezelfde processor, alleen een mindere camera dan die van de bold.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100