Bellen in amerika?

Hoe zit dat in amerika? Wij betalen in nederland bijvoorbeeld 5ct per sms of 10 ct per minuut. En als wij in het buitenland zijn iets meer. Maar hoe gaat dat dan in amerika want de staten zijn daar nogal wat groter betaal je dan buiten je eigen staat meer?

Ik vroeg ht me toen straks ineens af :p

Weet jij het antwoord?

/2500

Tip voor bellen vanuit het buitenland Ik ben in het buitenland en bel naar Nederland U betaalt alle kosten. Zoek vooraf bij uw aanbieder uit met welk buitenlands netwerk u het goedkoopste belt. Op uw telefoon kunt u met de hand dat netwerk kiezen. Doet u dat niet, dan is er kans dat u op een duur netwerk terechtkomt. Ik ben in het buitenland en wordt gebeld door iemand die in Nederland zit U betaalt in principe vanaf de Nederlandse grens tot uw toestel in het buitenland. De kosten kunnen variëren van enkele dubbeltjes tot meer dan een euro per minuut! De beller betaalt slechts tot de Nederlandse grens! De Consumentenbond vindt het een goede zaak als providers ervoor zorgen dat op uw beeldschermpje te zien is, hoeveel de kosten per minuut zijn. Ik ben in het buitenland en stuur een sms naar Nederland U betaalt de kosten, die kunnen oplopen als u via een duur netwerk sms't. Zoek voordat u naar het buitenland vertrekt, bij uw aanbieder uit met welk buitenlands netwerk u het goedkoopste sms't. Op uw telefoon kunt u met de hand dat netwerk kiezen. Doet u dat niet, dan is er kans dat u op een duur netwerk terechtkomt. Ik ben in het buitenland en ontvang een sms uit Nederland Dit kost u niets. Slechts enkele netwerken - vooral Aziatische - brengen voor het ontvangen van sms kosten in rekening. Ik ben in het buitenland en luister mijn voicemail af Het kan voorkomen dat u tweemaal de kosten van internationaal bellen moet betalen. Eenmaal omdat de eigen gsm in het buitenland gebeld wordt en de tweede keer omdat het gesprek daarna doorgeschakeld wordt naar de voicemail in Nederland. Tip: zet uw voicemail uit als u in het buitenland bent. Het is goedkoper om per sms te communiceren. Lees meer op: http://www.meenemen.nl/voorbereiding/bellen.php#ixzz1Q8lrWDJF Groet:Zoekertje

Dit antwoord legt uit dat het niks uitmaakt in welke staat je bent als je AT&T mobiel abo hebt. Zolang je zelf maar niet via een andere provider belt (roaming). Toegevoegd na 9 uur: Hier suggeren ze zelf vanaf 4 dollarcent/minuut te vragen met een prepaidkaart die voor zowel vast als mobiel te gebruiken is. (bron2)

Bronnen:
http://answers.yahoo.com/question/index?qi...
http://www.consumer.att.com/prepaidcard/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100