ik kreeg net een sms dat ik lid was geworden van de kamasutradienst???, heb ik nooit omgevraagd er staat wel een stopnu gedoe word ikbelazerd ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij wordt je gewoon belazerd. Zolang je je nergens voor hebt aangemeld, zou ik niets met de SMS doen. Gewoon verwijderen. Waarschijnlijk gebeurt er precies wat je zelf al vermoedt: je probeert je af te melden en daarmee meldt je je dan aan. En probeer er dan maar eens echt af te komen.

Ik ken het helemaal niet,maar ook een ander die jou nummer heeft kan je erin geluisd hebben. kijkeven op smsafzeggen.nl daar staat meer over dit onderwerp.

Vaak helpt het om STOP in een sms bericht te zetten en die dan terug sturen, naar het nummer waar de sms vandaan komt.

Je bent niet de enige! Ik kreeg er net ook 1. Precies dezelfde. Om 19:18 uur. Nooit om gevraagd! Ik denk als je niets doet dat je iedere dag een heel duur SMSje krijgt. Dit is op zeker oplichting Toegevoegd na 2 uur: Bij mij ging het om nummer 7733

Teneerste , sms STOP terug. Daarna ga je naar http://www.smsdienstenfilter.nl/ en vul je in. Anders krijg je tepas en onpas sms'jes, die jezelf gaat betalen. Toegevoegd na 9 uur: Ik denk, dat je van deze "grap"slachtoffer ben geworden. Kijk maar, de kamasutradienst staat er bijna bovenaan tussen. http://www.fakesms.eu/ Toegevoegd na 10 uur: Ik begrijp eigenlijk niet, dat dit mag.

zou kunnen vertellen welk nummer het is ? bijv: 4050.4040,enz dan kan ik gelijk vertellen van wie het is.

Wat je hebt gekregen, valt in ieder geval onder spam, en dat is in Nederland sinds kort verboden. Als ik jou was, zou ik direct een klacht indienen bij de OPTA. Ze hebben een speciale website over spam (waaronder ongevraagde SMS), kijk daar eens rond.

Bronnen:
https://www.spamklacht.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100