Is het waar dat telefoons in China geen wifi mogen hebben?

Ik las ergens dat dit een restrictie is in China.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee. Heel veel telefoons daar hebben gewoon wifi. Ze maken ze zelfs. Toegevoegd na 1 uur: Hieronder een overzichtje van de vele mobiele telefoons die in China gemaakt en verkrijgbaar zijn én WIFI ondersteunen. Dat de iphone in China geen WIFI zou bevatten is niet waar. Het zit er wel degelijk op, maar is standaard uitgeschakeld zodat de provider China Telecom meer geld kan verdienen aan het dataverkeer... Toegevoegd na 1 uur: Overigens is de iPhone al als zodanig (met WIFI) in Hongkong verkrijgbaar. Zodra de Iphone in heel China uitkomt zal waarschijnlijk die Wifi-functie niet standaard aan staan, maar is wel gewoon handmatig aan te zetten.

Ja, dat klopt. De Chinese regering vindt dat helemaal niet leuk. Zo heeft Apple al ingestemd met het leveren van Iphones aan de Chinese markt, waar de Wifi-functie uitgesloopt is. Ongelofelijk, maar waar....

Bronnen:
http://www.cellular-news.com/story/38507.php

Volgens mij is het onzin! Via China gsm's met wifi kopen is namelijk geen probleem! Kan je ook echt niet voorstellen waarom de regering hier bezwaren tegen zou hebben!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100