Ik wil een Samsung Galaxy S maar ik weet niet welke abbonement ik moet nemen. Ik wil VF of Hi maar die heeft een limiet, wat kan je ermee? s 't genoeg

Wat kan je met 1 gb internet? is het genoeg als je veel wil whatsappen, msnen, facebook, forum, nieuwsites wil bekijken? *Ik ga ook een WiFi(ofzo) thuis nemen* !!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

1 gigabyte is genoeg zolang je niet extreem veel op youtube gaat en niet teveel download via 3G. Voor al die andere functies is het meer dan genoeg.

Ik weet dat het geen antwoord is op je vraag maar ik zou wat geld bijleggen en een iPhone 4 nemen. De iPhone loopt in bijna alle opzichten voor op de andere telefoons qua processor, degelijkheid en graphics en bij t-mobile heb je (nog) geen datalimiet. Wat betreft het data limiet moet je even kijken wat voor mobiele gebruiker je bent of gaat worden. Ben je iemand die veel op internet gaat surfen, apps downloaden en mailen of iemand die alleen maar belt en smst. Als je veel gebruik gaat maken van internet dan zou ik geen limiet nemen. Ik zelf heb m'n iPhone nu 7 maanden en zit op 7,5 gigabyte dat is dus iets meer dan een gig per maand en ik gebruik m'n telefoon ongeveer 3 tot 4 uur intensief per dag. Succes ermee

Ik heb ook sinds september een Galaxy S met 1GB internet. Ik zit echt hele dag op internet ermee, YouTube, Twitter, Games en gewoon surfen. Ik hou telkens nog genoeg MB over. Ik zit zelf bij Vodafone, en dan kan je elke dag zien hoeveel je nog hebt dat is ook handig, kan je altijd checken hoeveel MB je nog hebt!

1Gb is meer dan zat, maar bedenk wel als je heel veel gaat msne en zo dat je batterij heel snel op is.

Ik zelf heb wel eens een telefoon bij mijn abonnement gehad, hij ging na een jaar kapot, en toen moest ik er nog voor betalen ): Dus ik zeg: koop je Galaxy S los, neem een lekker goedkoop abonnement van Hi (ik heb Hi eindeloos online)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100