Ik wil een losse telefoon (zonder abonnement) voor maximaal 200 euro en er moet wifi op zitten. Welke is het beste?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou voor een android gaan. BB is ronduit slecht en een Apple krijg je niet voor dat geld.

Er kan niet worden gezegd wat het "beste" toestel is, het verschilt heel erg naar persoonlijke voorkeur. Je hebt bijvoorbeeld de blackberry verslaafden, en de mensen die blackberry vreselijk vinden (te traag, en ongemakkelijk in gebruik) Ik heb erg goede verhalen gehoord over de Lg KM900 Arena (€199,95)

kijk eens naar de samsung galaxy apollo! ik heb deze zelf ook en bevalt me prima! ik zit op mobiele site nu dus zul je zelf even moeten googlen ;) Toegevoegd na 1 minuut: samsung galaxy apollo is een android toestel met wifi Toegevoegd na 10 minuten: ik kijk net op bol.com en ik zie daar de prijs 209 euro. dit is simlock vrij. ik heb hem goedkoper gekregen met simlock van t-mobile. ik weet helaas niet meer hoeveel dit scheelde

Samsung Wi-Fi zwart of wit lijkt op een BB HIJ IS GOED ik heb hem zelf niet maar hoot wel possitieve reackties maar je moet zelf weten

Ik zou dan voor een 2e hands iphone 3g gaan!

Tweede hands is er voor dat geld heel veel keus. Nieuw kun je een HTC Wildfire kiezen, hoewel het scherm niet zo heel groot is, is het een heerlijk toestel.

Bronnen:
Eigen ervaring

Bijna elke degelijke smartphone (en zelfs nieuwere dumbphones) zijn uitgerust met Wi-Fi. Echter is de losprijs meestal wel wat hoger dan €200,-.. even voor je gegoogeld en er blijkt toch meer dan genoeg keus te zijn: http://www.lossetelefoon.nl/?prijs=200 (Tip: Sony Ericsson X10 Mini!)

Blackberry curve 8520, 180 euro. TOP DING.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100