Is BlackBerry Curve een mannen of een vrouwen model ?

Nou ik heb een BB alleen soms hoor ik dat het een vrouwenmodel is en soms hoor ik dat het een mannenmodel is dus ik weet het nu niet meer ..

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen van beiden. De Curve is gewoon als Curve op de markt gebracht. Niet speciaal voor mannen of vrouwen. Toegevoegd na 3 minuten: De BB Bold is trouwens een stuk beter dan de Curve! Ook design-wise vind ik de Bold een stuk handiger; deze is net iets groter. Vooral het iets grotere keypad vind ik een stuk handiger.

Unisex. Voor zowel mannen als vrouwen. Alhoewel de witte vooral door vrouwen gebruikt wordt.

Ik zal het even duidelijk maken, officieel is de curve gewoon een neutraal/unisex model telefoon. Maar vooral in de hiphopscene word dit model gekoppeld aan vrouwen. En zo springt dat dan over naar de jongeren en word er blind vanuit gegaan dat het ook echt zo is :P dus: - op straat, meestal een vrouwen model - 'officieel' unisex

Een blackberry Curve is een gewoon neutrale mobiel. Dus voor mannen en vrouwen.

Zoals hierboven is aangegeven is de BlackBerry Curve een unisex toestel. Mocht je het toestel nou te vrouwelijk of juist te mannelijk vinden, zet er dan een frontje of hoesje op waardoor je hem meer bij jezelf vind passen!

Bronnen:
http://www.gsmbuddy.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100