Kan ik sms-jes van m'n mobiel op mijn laptop zetten?

Mijn dochter is 10 weken backpacken in Azie. Ze zet hiervan verslagen op internet. Maar als moeder zijnde heb ik ook heel veel sms-verkeer met haar. Het lijkt me zo leuk voor later om alles uit te printen en te bundelen, maar dan mogen natuurlijk de sms-jes niet ontbreken. Vooral omdat ze in het begin heel veel heimwee had en ze hiervan in de verslagen op internet niet veel van liet merken.
Kan ik deze sms-jes op de een of andere manier van mijn Nokia 6300 overzetten op mijn laptop? Ik heb wel zo'n snoertje om de foto's over te zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit zou moeten kunnen met de Nokia Ovi PC suite http://www.nokia.nl/support/software/nokia-pc-suite/download?#116 Hier kun je jouw model selecteren en het programmatje downloaden en installeren. Je moet dan wel je nokia met de bijgeleverde kabel (of een gelijksoortige) aan je pc aansluiten. Hier kun je dan de gebruiksaanwijzing downloaden http://www.nokia.nl/support/software/nokia-pc-suite/how-to/user-guides Je kan er in ieder geval een backup mee maken.

Welke provider heb je? Want ik weet wel dat Hi een online bewaarbox heeft waar je je smsjes kunt bewaren op internet!

Bronnen:
http://www.hi.nl/bewaarbox/

Je laptop heeft wellicht een ingebouwde bluetooth receiver, en anders zou je een bluetooth stick kunnen aanschaffen (die dingen kosten niks); dan kan je je berichten naar je laptop doorsturen via bluetooth. Gratis en handig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100