Bestaat er een simkaart die je in elk land kunt gebruiken?

Toegevoegd na 2 minuten:
en beltegoed kunt kopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In tegenstelling tot wat hierboven vermeld wordt kun je met een internationale provider (zoals T-Mobile) niet zo maar overal beltegoed kopen, die internationale vestigingen staan in zoverre los van elkaar dat je geen Duits beltegoed op een Nederlandse simkaart kunt zetten, etc. Met een abonnement kun je veelal overal ter wereld bellen, en vaak hebben ze voor de meest populaire landen ook wel aardige tarieven, of speciale bundels.

Denk dat dit een beetje een lastige vraag is ik zou zeggen ga informeren bij een telefoon zaak daar weten ze misschien wel raad

Als je een abonnement op je simkaart hebt staan, hoef je in het buitenland geen beltegoed te kopen. Dit wordt allemaal geregeld via Nederland. Je loopt hiermee wel de kans dat je over je bundel heen belt en dan wordt het, vooral in het buitenland, erg duur. Als je prepaid wil bellen, kun je dit van elke wereldwijde provider (sowieso T-Mobile en Vodafone) in bijna elke kiosk op boekenwinkel prepaid tegoed kopen. Dit staat vaak op de buitenkant van de winkel aangegeven. Ook kun je wereldwijd via internet beltegoed kopen, via de website van het betreffende netwerk.

Ja die bestaan, bij klm kan je die aan boord kopen. Je belt dan ook in elk land tegen lokaal tarief

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100