Fijn, de speaker (voor gesprekken) van mijn Samsung Galaxy Spcia (I5700) doet het niet. Android-software probleem of Hardware?

Toegevoegd na 4 minuten:
Lijkt op software probleem ondertussen. Met de vaste telefoon naar mijn mobiel gebeld en ben ook niet te verstaan op die manier. Dus zowel het geluid van de beller komt niet door, als mijn spraak.
*Telefoon ondertussen al opnieuw opgestart, geen verschil.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer je spica eens te voorzien van een andere rom. Misschien heb je de pech dat er net in deze firmware een fout zit, en dat men domweg de speaker is 'vergeten'. Vooral met homebrew's komt het vaak voor dat er essentiele onderdelen worden vergeten. Ik raad je aan om in elk geval eerst je telefoon te backuppen en hem dan terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Daarna kun je via de KIES software van samsung ervoor kiezen om je software te updaten. Ook al zal die dan aangeven dat je al de nieuwste versie draait, gewoon doorgaan. Lukt dat niet, google dan eens naar 'xda-developers' of via tweakers.net naar je samsung spica. Toegevoegd na 3 minuten: Volgens de onderstaande bron zou je nu automatisch versie 2.1 van Android moeten krijgen als je via de samsungsite je software update. De tweede link is de directe download voor je update. Succes!

Bronnen:
http://downloadcenter.samsung.com/download...
http://www.allaboutphones.nl/nieuws/4746/A...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100