Wie kent er een mobiele telefoon met de volgende eisen

- Wifi internet
- Touchscreen of een toetsenbord
- Bluetooth
- MP3 speler
- USB
- Onder de 120 euro

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf de Samsung Galaxy Europa. Dit mobieltje bevalt me prima. Hij voldoet aan al je eisen en misschien heeft het nog wel meer opties die jij leuk vind. De Samsung Galaxy Europa kost alleen wel €150,00 en een mobiel met de eisen van jou vind je helaas niet onder de €120,00 . Er zijn natuurlijk ook nog genoeg andere goede telefoons, maar wel duurder dan €120,00 . Ik wens je veel succes met de zoektocht naar een goed mobieltje.

Samsung star, voldoet aan je eisen. Bevalt mij prima.

Bronnen:
http://www.kieskeurig.nl/gsm/samsung/s5230...

Samsung star QWERTZY heb ikzelf. NIET AAN BEGINNEN ! echt verschrikkelijk de toetsenblokkering gaat er zo snel af ! Dan schakelt je telefoon weer automatisch aan. Vervolgens gaat hij weer aan en natuurlijk begint hij dan vanalles de noodoproep te bellen of je toetst 3 x de verkeerde pincode. Mensen bellen. het gaat allemaal vanzelf. Inmiddels heb ik al zo vaak met dat ding lopen gooien dat ik alleen nog kan ontvangen. De knop "bellen" is kapot :) Ik ben nog steeds op zoek naar een 2e hands Iphone van rond de 175 euro... Als je snel internet wilt moet je toch al snel naar de Iphone 3GS Toegevoegd na 1 minuut: -Z

Deze telefoon bestaat niet. ze zijn of (veel) duurder of ze hebben geen wifi. Een telefoon die een beetje in de buurt komt is de nokia C3-00! Succes

Ik heb een iPhone 3GS Daar zit alles op. Maar voor het bedrag dat jij hem wil is niet haalbaar. Htc wildfire komt qua prijs en wens ook in de buurt.

kijk op marktplaats of een soortgelijke site

Samsung Monté heeft het allemaal, maar kost 30 euro meer

Een iphone 2g 8GB. als je het niet nieuw doet is het ongeveer jou prijs. Toen mijn vader een iphone 3gs kocht kreeg hij voor €80,- extra een iphone 2g erbij.

Bronnen:
www.marktplaats.nl

Kijk eens bij samsung, een samsung monte, marvel, star, star qwerty komen allemaal in ieder geval bij jouw eisen in de buurt. Kijk er eens naar zou ik zeggen. Ik ben niet helemaal over de prijs van de monte en de marvel maar die kan niet heel veel hoger liggen volgens mij. Correct me if I'm wrong..

ik heb de nokia n97 heel handig ding maar de prijs weet ik niet hij heb echt alles

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100