Welke twitteraar is het leukst om te volgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Justin Bieber natuurlijk Toegevoegd na 1 minuut: Grapje. Persoonlijk vind ik de verschillende Disney-twitter accounts erg leuk, vooral als ze elkaar "reply'en". Kijk bijvoorbeeld eens op de twitter-site van de Duckstadkrant. Bij de "personen" die Duckstad krant volgt kom je zo ongeveer iedereen uit de Donald Duck wel tegen.

Thomas Acda en Paul de Munnik. Die zijn erg grappig!

Als je bijvoorbeeld van musicals houd kan je een stel musicalsterren volgen. Als je bijvoorbeeld van pop muziek of van sport houdt kan je een stel zanger of spotters die je goed vind gaan volgen op twitter. Het zijn tips want ik twitter zelf niet.

Bobbi Eden, ik ben zojuist haar gaan volgen!

Van wie je fan bent? ;o

Ik weet zo geen link maar er is een Amerikaanse jongen razend populair omdat hij Twittert over de uitspraken van zijn chagrijnige vader. Is bij regelmaat wel grof naar mijn mening, maar om veel dingen heb ik toen onbedaarlijk kunnen lachen. Misschien dat iemand anders dit weet? Ik ben er toen eens opgekomen via een link op een andere site.

shitmydadsays zijn de filosofische uitspraken van een grofgebekte man. Heel grof en wel vermakelijk. Deze worden getweet door zijn zoon.

maestro knows

Jochem Myjer

Haha, ik vindt de opmerkingen van GerardHimself altijd erg leuk!

Bronnen:
http://twitter.com/gerardhimself

Sylvia Witteman, haar columns in de Volskrant zijn bijzonder geestig en haar tweets soms ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100