Hoe kan ik mijn medewerker internet geven?

Ik weet het, het is erg kortaf, maar morgen moet ik een medewerker op pad sturen met een bus voor bezorging. Nu heeft hij een mobiel abonnement bij Youfone. Zijn MB's zijn op en ik kan nu niet los MB's voor hem bij bestellen, omdat dat bij Youfone wat lastiger werkt en pas per 1e van de nieuwe maand kan.

Hij heeft het nodig voor de navigatie. Hoe kan ik nu toch regelen dat hij MORGEN op pad kan met internet? Iemand enig idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat hem op uw kosten een prepaid simkaartje met internetbundel kopen en dat tijdelijk gebruiken.

Ga naar YouFone en bestek een databundel. Die wordt direct actief. (Je hebt de tekst dus niet goed begrepen). https://support.youfone.nl/support/solutions/articles/14000102913-extra-databundel-kopen Maar je hebt helemaal geen MB's nodig om te navigeren als je het goed doet. https://www.plusonline.nl/heel-handig/google-maps-ook-ideaal-in-het-buitenland Google Maps zonder MB’s U kunt Google Maps ook laten navigeren zónder MB’s te gebruiken. Dat doet u door thuis – via uw eigen wifi – kaarten offline op uw smartphone op te slaan. Uw telefoon hoeft dan tijdens het rijden niets meer te downloaden. U kunt overigens geen complete wegenkaart van een land downloaden, Google Maps downloadt alleen beperkte gebieden die u zelf kunt selecteren. Wel kunt u natuurlijk zelf zoveel kaarten opslaan als u wilt: uiteindelijk hebt u dan toch alle wegen in bijvoorbeeld Frankrijk tot uw beschikking. Offline kaarten Google Maps opslaan Open Google Maps Druk linksboven op de drie streepjes Druk op ‘Offline kaarten’ Druk op ‘Aangepaste kaart’ Ga op de kaart naar het gebied dat u offline wilt opslaan Druk op ‘Download’ De kaart wordt nu via wifi offline opgeslagen U kunt dit zo vaak herhalen als u wilt, natuurlijk wel afhankelijk van de opslagruimte op uw telefoon === Apps waarbij offline navigeren de norm is: https://www.androidplanet.nl/apps/here-wego/ Waar je met Google Maps slechts selecte regio’s of steden offline kunt opslaan, biedt HERE WeGo je zelfs een optie om gratis de kaarten van heel Europa te downloaden. Met die methode hoef je dan dus maar 1x te downloaden en kan je blijven rijden zonder MB's te verbruiken. Heb je wel (zat) MB's kan je ook toch nog weer online gaan en bijvoorbeeld file-omleiding krijgen.

Toegevoegd op 30 juni 2021 12:14: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100