Is het mogelijk iemand te blokkeren via de sms zodat deze überhaupt geen smsjes meer kan sturen?

Ik heb een persoon nu geblokkeerd via whatsapp, facebook en telefoon en mijn voicemail uitgezet. Daarna is hij over gegaan tot het sturen van sms berichten. Ik kan deze wel als spam markeren zodat ik ze niet meer zie, maar eigenlijk wil ik dat het deze persoon uberhaupt onmogelijk wordt gemaakt mij een sms-bericht te sturen, dus dat als hij dat probeert hij iets van een foutbericht krijgt dat het bericht niet kan worden afgeleverd. Hij weet immers niet dat ik zijn berichten als spam heb gemarkeerd, dus hij denkt dat ik zijn berichten nog steeds lees.
Ik heb een Samsung iPhone 5S.
Er staan verschillende apps om sms-berichten te blokkeren maar voor zover ik weet worden ze daarmee wel nog steeds afgeleverd. Het gaat er in dit geval dus echt om dat deze persoon moet weten dat hij mij niet meer kan bereiken. Is dit mogelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij mijn telefoon (samsung J7 2017 met Android 8.1.0, Oreo) is dit mogelijk! U gaat naar de desbetreffende persoon toe bij berichten waarna u op de 3 puntjes klikt linksbovenin en dan ziet u als een na laatste optie de optie voor blokkeren staan! Dit is op J7 2017 met Android 8.1.0 (Oreo), geen idee of dit ook geld voor anderen

Nee, het is onmogelijk om het verzenden van een SMS te blokkeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100