Hoe kan je IOS 6.1.3 installeren in de iPhone 4S?

Iemand die ik ken heeft een iPhone 4S en die wil het graag downgrade naar IOS 6.1.3 en die heeft nu IOS 8.1.2. Hij wilt IOS 6.1.3 omdat die volgens hem sneller werkt dan de IOS 8.1.2 en die is niet zo tevreden mee me de nieuwe IOS.
Hoe doe je dat?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

helaas die mogelijkheid bestaat niet. de software voor 6 ondersteund de apps ook niet meer apple levert geen apps meer dus dat besturing systeem als je het nog zou vinden op een oude telefoon moet gewoon geupgrade worden om weer gewoon te kunnen werken dus is zeker niet meer hetzelfde als toen het nog gewoon werkte Ik heb ook een iphone 4s en ik ben er echt niet ontevreden over, bij de eerste update ging het wel een beetje mis vooral facebook was traag maar na de kleinere updates ging het al meteen beter is je telefoon misschien te vol of heb je meerdere op de achtergrond werkende app aanstaan ? ene goeie aanrader is battterydoctor (gratis) deze is niet alleen voor de accu maar ook om je geheugen op te schonen en natuurlijk moet je in de instellingen kijken of er app zijn die je uit kan zetten om data van het internet te halen niet alle app hebben een zinnig doel om dat te doen behalve dan datamining voor de bedrijven zelf op die manier kan je veel snelheid terug halen.

Bronnen:
https://itunes.apple.com/nl/app/battery-do...

Downgraden gaat niet, Apple ondertekent deze release (al heel lang)niet meer…. Ik snap mensen ook niet de upgraden naar het nieuwste iOS, don’t fix it when it ain’t broken… Met elke upgrade is de functie omvang groter en groter, en mensen zijn dan verrast dat hun telefoon trager is geworden… Het is dan net Windows 7 op een pentium4…

Helaas kan dat nietmeer als je een ssh blobs had gemaakt dan zou je nog kunnen downgraden maar waarschijnelijk is dat bij jullie niet het geval dowgraden is helaas dus nietmeer mogelijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100