Met welke app kan ik alle muziek luisteren, ook als ik geen Wi-Fi heb?

Ik zoek een app waarbij ik gratis alle muziek kan luisteren, ook als ik geen wifi heb. Ik had eerst iTube maar die app vind ik niet meer op mijn nieuwe telefoon (iPhone 6 plus). Kent iemand een gelijkaardige app?

Weet jij het antwoord?

/2500

De app genaamd: free mp3 Je opent de app en voert www.tubidy.com in via daar kun je alle muziek die op youtube staat naar je app downloaden! Hoop dat je er wat aan hebt!

Je kunt spotify gebruiken. Als je zonder wifi toch alle muziek wil luisteren, moet je er wel wat voor betalen. Hoeveel weet ik niet. Je kunt ook premium nemen, maar dan kun je alleen muziek luisteren met wifi. succes

Spotify kost €9,99 per maand, maar dan heb je ook een hoop muziek die je op 3G of 4G (let op: gaat wel van je bundel af!) en ook offline kan beluisteren. https://support.spotify.com/nl/learn-more/guides/#!/article/Offline-luisteren

Met Tubidy kun je gratis muziek downloaden van internet. Het programma kost niets en ook voor de muziek hoef je niet te betalen. Om muziek te downloaden met Tubidy moet je wel toegang hebben tot het internet. Anders werkt het niet. Je kunt ook een streaming abonnement afsluiten (bij Spotify, Deezer of een andere aanbieder). het voordeel daarvan is dat je tegen een vaste prijs onbeperkt muziek kunt luisteren. Je kunt de muziek ook downloaden en deze later afspelen. Deze oplossing is natuurlijk niet gratis.

Bronnen:
http://gratismuziekdownload.nl/downloadpro...
http://muziekstreamen.com/muziek-streamen-...

Voor ios gebruik ik Instatube 2. De app kost €1,79 en dan kan je alle videos van youtube downloaden. Zoek daarna op een nummer en typ erachter "audio" om bijna alleen muziek te krijgen waardoor de download snelheid en de opslag van de "video" verkleind worden.

Bronnen:
https://itunes.apple.com/nl/app/instatube-...

instatube is een app in de app store maar ik weet niet of die in de play store te vinden is

go music daar kan je overal muziek zonder Wi-Fi luisteren maar je moet het wel van te voren downloaden

Ik zou zelf Spotify aanraden, hieronder ook al genoemd, maar wat nog niet genoemd is is dat je de muziek niet alleen offline met databundel kan gebruiken, maar ook zonder databundel of zonder wifi. Als je Spotify namelijk koopt kan je de muziek ook downloaden. Een vergelijkbare app is Deezer, daar kan je eventueel ook even naar kijken als je niet geinteresserd bent in Spotify.

Probeer music fm werkt heel goed ! Je kan alle liedjes zoeken maar je moet wel toevoegen aan favorieten en dan kun je zonder wifi luisteren! Ik ben namelijk ook heel lang op zoek geweest naar een app waar je muziek kan luisteren zonder wifi en deze heb ik nu gevonden en werkt echt heel goed!

Muzik douwnladen en leusteren als mp3 Met youtube muzik app

Je kan via veel apps als Spotify muziek downloaden.

Player GR, als je iets geluisterd hebt, kun je offline luisteren

Een simpele app is Audiomack. Je hoeft geen rare programmeer dingen enz te doen (Ik heb er ook geen verstand van

als je een beetje technisch bent lukt e dit je gaat naar https://ytmp3.cc/en13/ je copieert bijvoorbeel de ulr van count on me https://www.youtube.com/watch?v=4JNtAtGGNRU die plak e in de balk en tada een ofline manier om muziek te luisteren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100