Ik kan mij micro sd kaartje van 64 gb niet gebruiken in mijn telefoon, kan iemand mij helpen?

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik heb de sd kaart al meerdere keren geformateerd, echter met weinig succes. Als ik de kaart in NTFS heb staan, kan ik er alles opzetten, maar wanneer ik die dan in mijn telefoon stop, zegt hij dat de kaart beschadigd is en vraagt hij of ik hem wil formatteren. Wanneer ik dat doe, zie ik later op mijn computer dat de kaart in FAT32 staat. Dit is ook het formaat waarbij op internet overal word gezegd dat ik het in moet zetten, alleen wanneer het in FAT32 staat, kan ik er niet meer dan ongeveer 5 gb op zetten. Ik loop vast, kan iemand mij alsjeblieft helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het klinkt dat het OS van je telefoon alleen met FAT32 om kan gaan en niet met NTFS. Het maximale aantal gigs met FAT32 is 32GB. Waarom er maar 5GB beschikbaar komt kan ik niet zeggen. Je moet echt even aangeven wat voor telefoon en welk OS je hebt.

Ondersteund jouw telefoon wel een 64GB kaartje? Sommige telefoons bieden ondersteuning tot een aantal GB wat ze kunnen lezen. Fat32 heeft een limit tot 4GB. Dat zou de reden zijn waarom je maar ongeveer 5GB zou zien. NTFS heeft daar geen moeite mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100