waarom vind mijn smartphone mijn sd-kaart niet?

ik heb dus sinds een week een nieuwe telefoon, namelijk de Huawei Ascend G510, gelijk in het begin heb ik het sd-kaartje uit mijn vorige telefoon overgeplaatst in mijn nieuwe telefoon, dit gaf toen ook geen problemen.

hier stonden dus heel wat foto's (ook met de nieuwe telefoon gemaakte) en apps op. deze heb ik dus ook pas gedownload sinds ik deze telefoon heb.

nu geeft hij sinds een uur geleden alleen maar aan ''verwijder sd-kaart'', waarna ik dat doe, geeft hij aan dat er een nieuwe geplaatst kan worden, wanneer ik dan mijn sd-kaartje er weer in stop, geeft hij gelijk aan dat het sd-kaartje weer verwijderd kan worden..

hij merkt dus wel dat ik er een sd-kaart instop, maar hij leest op de een of andere manier helemaal niks meer wat erop staat..

heeft iemand enig idee wat ik hieraan kan doen en hoe ik het op kan lossen? :(

Weet jij het antwoord?

/2500

Kunnen verschillende redenen zijn. Ook een defect kaartje. Wat je kan doen is om te proberen om het kaartje uit te lezen met je computer. Als dat lukt, kun je je gegevens backuppen en het kaartje formatteren, en vervolgens weer proberen te gebruiken en indien nodig weer de gegevens die je nodig hebt, op het kaartje zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100