Waarom duidt iPhone verkeerde batterijlading aan?

Ik heb een lastig probleem met mijn iPhone. Er is iets mis met de batterij denk ik. Het begon vorige week. De batterij was zo goed als leeg (10 %). Ik stak hem één minuut in, en hij was reeds 82 % vol. Ik liet hem voor de rest van de nacht opladen. 's Ochtends nam ik hem uit de later en had 100 %. 's Middags keek ik op mijn iPhone en had nog maar 50%! Na hem 10 minuten te gebruiken nog maar 11 %. Voor de rest van de dag (tot 's avonds 22 uur) had ik 11 %.

Dit is duidelijk niet normaal! Hoe kan ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het downloaden van een goeie batt app kan uitkomst geven en je ene goed inzicht geven in wat elke app verbruik en of je het nodig vindt deze aan te hebben. Eventueel kun je daardoor bepaalde services uitzetten, zoals bleutooth bijvoorbeeld Vaak kan deze ook bepalen of je accu echt slecht is of dat je gewoon teveel apps aan hebt staan onderstaande link helpt je wel op weg Dit kan je altijd proberen voordat je een dure accu wilt vervangen wat misschien helemaal niet nodig is ?

Bronnen:
http://www.guidingtech.com/19390/best-free...

ja dat is inderdaad vreemd… bij mij laad hij ook wel redelijk snel op maar zo snel… je kan je iphone eens helemaal af leggen, even laten rusten (zo'n kwartiertje) en dan weer aanleggen. als dat niet lukt kan je naar de winkel gaan waar je hem hebt gekocht.

Ik had ook zoiets gehad, van50% ineens naar 10% en heel snel leeg en ook snel weer vol! Bij mij bleek de accu stuk te Zijn, in de apple store in A-dam kon dit binnen een uur gemaakt worden omdat hij nog geen jaar oud was. Daar zeiden ze me ook dat het in 95 van de 100 keer op te lossen is door je hele telefoon te resetten! Alles er af, en fabrieks instellingen terug zetten. Intellingen, algemeen, stel opnieuw in,wis alle inhoud en instellingen. Wel even een backup maken eerst!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100