Mijn google play opent niet meer, wat kan ik doen zonder mijn telefoon te resetten?

Ik heb een galaxy s3 en laatst stond dat hij een app aan het updaten was, dit stond er urenlang dus ik ergerde me er nogal aan, dus ik heb vervolgens het ingedrukt gehouden en bij app info op gedwongen stoppen gedrukt. Sindsdien opent google play niet meer. Ik heb alle updates verwijderd, gegevens verwijderd. Maar nog steeds geen resultaat... Ik vraag me af hoe ik het kan openen zonder dat ik mijn telefoon hoef te resetten. Alvast bedankt!

Toegevoegd na 2 dagen:
Ik heb de oplossing gelukkig gevonden. Bij instellingen, applicatiebeheer naar tabblad alles gaan. Downloads aanklikken en rechtsboven op aanzetten klikken. En voila! :) http://www.youtube.com/watch?v=VDc-JwbauAM

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat geeft het aan als je het wilt openen? Anders moet je even je telefoon aansluiten op de computer en proberen Google Play opnieuw te downloaden.

(Ik had het als reactie geplaatst, sorry!) Ik zal alles in stappen uitleggen: 1. Ga naar instellingen 2. Klik op applicatiebeheer 3.Swipe naar rechts dat je bij de tab ‘alles’ komt 4. Ga naar de G van google play store en klik daarop 5. Klik op ‘buffer leegmaken’ en gegevens verwijderen’ in die volgorde 6. Klik dan op ‘gedwongen stoppen’ Ga weer naar de homescreen, en druk dan weer op google play store, als je het een tijdje dit probleem hebt, dan zal ie wat apps gaan updaten, ik had precies hetzelfde probleem, dat play store niet werkte Later, Sirius

Probeer de nieuwste versie van Google Play eens te installeren via onderstaande link.

Omdat de andere antwoorden geen soelaas boden, dacht ik, misschien werkt het om de cache te legen. Dat is tijdelijk geheugen waarin dingen tijdelijk worden opgeslagen. Daar gaan we dan: Stap 1: Zet je telefoon uit. Stap 2: Hou de volume hoger-knop ingedrukt en de Home-knop (dat is onderin de middelste, echte fysieke knop), en hou ook nog eens tegelijkertijd de aan/uit-knop ingedrukt. Stap 3: Ga met de volume-knoppen naar Wipe Cache Partition. Stap 4: Druk op de Home-knop. Stap 5: Ga met de volume-knoppen naar reboot system now. Stap 6: Druk op de Home-knop. Stap 7: Gefeliciteerd! Nu is je cache geleegd en je telefoon opnieuw opgestart. Mocht dit niet werken, dan kun je via je computer op Google Play een app proberen te installeren op je smartphone.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=sYwxY1SfN_M
http://www.youtube.com/watch?v=UvD6ZCENlJA

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100