Is er ook een 'betaalbare' smartphone met Android (4.x?) qua formaat iPad mini?

Weet jij het antwoord?

/2500

Sorry, maar ik moet je teleurstellen, want er zijn geen smartphones met die grootte. De grootste smartphone is de Sony Xperia Z Ultra, die is 6,4 inch: http://tweakers.net/pricewatch/339421/sony-xperia-z-ultra-zwart.html. Maar er is wel een tablet met Android 4.2, en die is wel 7,9 inch: http://tweakers.net/pricewatch/331653/acer-iconia-tab-a1-810-zwart.html. Maar ik begrijp dat je geen tablet zoekt.

Een smartphone in een formaat van een iPad mini is net een beetje te groot, zo'n ding past niet eens in je zak en je zal best wel raar aangekeken worden als je met zo'n ding belt.

er zijn wel smartphones met die grootte alleen heette die phablets. combinatie van phone en tablet. een phablet is bijvoorbeeld de galaxy tab. En de nieuwste galaxy tab 3 met 7 inch bijna hetzelfde als ipad mini (7,9 inch) kan waarschijnlijk ook een belfunctie hebben. kijk maar bij deze link http://www.mobileaks.nl/14311/samsung-galaxy-tab-3-70-inch-kan-bellen . De eerste galaxy tab met het ipad mini voormaat kan 100 % zeker bellen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100