Hoe kies je de juiste smartphone?

Ik ben op zoek naar een smartphone, maar ze zijn er tegenwoordig zoveel op de markt, dat ik bijna niet weet waar ik moet kijken. Qua prijs wil ik niet heel veel meer dan 200-250 euro neertellen. Een vriend van me heeft een smartphone van 4 inch en dat vind ik een beetje groot. Ik hoef niet zo'n grote smartphone, dus ik denk 3 of 3,5 inch. Ik wil ook graag Android als OS.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bezoek de volgende pagina eens; http://www.androidplanet.nl/android-telefoons/ Hierin staat een klein overzicht van diverse android telefoons met bijbehorende beschrijvingen, inclusief 3.5 inch telefoons.

Ik heb een Samsung Galaxy Ace, zijn niet zo duur en erg handig. als grootte niet heel veel uitmaakt is dit een goeie telefoon.

Ik gebruik altijd tweakers.net . Kijk hier maar eens; Ik heb al de filters ingesteld voor prijs, schermgrootte, en nieuwe androidversies. (4.x) http://tweakers.net/categorie/215/mobiele-telefoons/producten/#filter:q1YqKMpMTvVNrFCyMjIz0IFyM_OUrICc4oLUZLfMnJLUomIlq2olcxNTEFWWmKNkFa1kam5mqaSjZGZsbgCiTE0tlWJrdZTMzYxBinJBJioZ65kq1dbWAgA Als resultaten krijg je bijvoorbeeld de HTC Desire C en de Sony Xperia U.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100