Is er een goede smartphone vergelijkwebsite?

Ik wil een smartphone, maar ik weet niet precies waar ik moet kijken, want er zijn zoveel smartphones op de markt op dit moment. Wat is een goede website waar veel smartphones op staan en waar je ook goed kan filteren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kieskeurig.nl vind ik over het algemeen een goede site om producten op te vergelijken

Versusio.com . Gewoon twee smartphones invoeren en je krijgt een vrij uitgebreide vergelijking op veel (belangrijke) punten

Behalve op Kieskeurig.nl kun je ook een kijkje nemen bij de reviews die je op deze website vindt: http://tweakers.net/categorie/215/mobiele-telefoons/producten/#filter:q1bKL0pJLXLLTM1JUbJSKk7OL0pVqgUA (Klik op de groene sterren om de beoordelingen te lezen). Reviews van bezoekers worden vaak voorafgegaan door professionele reviews van de redactie. Ook op deze websites vind je allerlei reviews en (professionele) tests: http://www.portablegear.nl/reviews/overzicht_smartphones.htm http://cell-phones.toptenreviews.com/smartphones/ Verder kun je nog kijken op de website van de Consumentenbond die regelmatig smartphones test: http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/telefonie/mobiele-telefoons/telefoons/ Toegevoegd na 7 minuten: Op alle genoemde websites, behalve http://cell-phones.toptenreviews.com/smartphones/, kun je ook filteren op basis van je wensen.

Sites die ik zelf gebruik zijn: - BesteProduct.nl: http://www.besteproduct.nl/smartphones/ranking/ - Tweakers.nl: http://tweakers.net/categorie/215/mobiele-telefoons/producten/ Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een goede smartphone, dan ben ik bereid te helpen (stuur maar een privébericht via GoeieVraag).

De beste site is GSMArena.com. Wanneer je daar een telefoon bekijkt, zie je eronder een linkje 'compare' en dan kun je ze naast elkaar bekijken. Uitgebreider en betrouwbaarder heb je ze niet. Op bijv. Tweakers staan nog wel eens fouten, en op kieskeurig kun je ze niet naast elkaar zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100