Stel..., ik wil een (nieuwe) andere Smartphone kopen. Volstaat een (iets) verouderd model van Samsung, iPhone, HTC of Nokia ook, als je deze update?

Wil je bij een sim-only abonnement of verlenging van je abonnement een nieuw (of prepaid) toestel, dan betaal je daar voor een los toestel, of (indirect/éénmalige bijbetaling) in je abonnement voor. De ontwikkeling van telefoons gaat net als met computers heel hard. Om dat bij te willen benen, en als je het nieuwste van het nieuwste wilt, betaal je steeds de hoofdprijs, terwijl zo'n apparaat al "verouderd" als je de winkel uitloopt.
Blijven er updates voor "oudere" toestellen beschikbaar...? Of heb je na verloop van tijd zo'n achterhaald apparaat waar niks meer voor te verkrijgen is? Het ligt er natuurlijk aan welke eisen je er aan stelt, maar kun je de rest "bijbenen", (met beschikbare updates), en blijft dat zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor de iphone volstaat dat prima, ook voor de oudere modellen komen updates uit en ze doen het nog prima ook. Zo doe ik het ook, niet altijd voor de aller nieuwste gaan, laat iemand anders maar de hoofdprijs betalen.

ik ga altijd voor de vorige model. Op moment kunt u de iphone 4 kopen (los) voor 421 euro. een de samsung galaxy s advance krijgt u voor 258 euro. Toegevoegd na 1 minuut: beide systemen krijgen regelmatig updates!!

Bronnen:
http://www.galaxy-samsung.nl/
http://www.goedkoop-iphone.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100