Wat heb je aan dual sim in je smartphone? Ik weet dat je er 2 simkaarten in kan doen dan, maar waarom zou je dat doen, en wat heb je daaraan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Simpel, Bijvoorbeeld met de ene Simkaart heb je een bundel met SMSJES en Belminuten, en bij het andere Kaartje heb je bijvoorbeeld je Internet. Maar het kan ook gebruikt worden als 2 telefoons bijv, van 9:00 tot 17:00 is het je zakelijke mobiel, en daarna schakel je hem over op je Normale nummer!

Als je werk en prive gescheiden wilt houden is het ideaal. je weet wat je moet zeggen als je gebeld word op jje prive nummer en op je zaKelijke.

Stel je gaat vaak naar het buitenland of op vakantie, en bellen naar je eigen land kost zo verdomd veel maar je wilt nog wel bereikbaar zijn op je eigen nummer. dan kan zo'n dual sim erg handig zijn. Toegevoegd na 7 minuten: Dus 1; Waarom zou je dat doen?: Zodat je bereikbaar bent op je nederlandse nummer en je gewoon een tweede simkaart kan gebruiken voor een nummer in het buitenland voor dat land waar je je dan bevindt. 2; Wat heb je daaraan?: zie antwoord 1;

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100