Krijg je een rekening voor de telefoon als je deze 'krijgt' bij verlenging van een abonnement?

Ik wil een nieuwe Iphone overnemen van iemand die deze 'gekregen' heeft bij verlenging van een abonnement. Heeft die persoon een bon/rekening van de telefoon bij de verlenging gekregen, althans is dat gebruikelijk? Mijn vrees is namelijk dat Apple op de Iphone geen garantie geeft, als de bon niet overlegd kan worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, hij/zij moet er een afleveringsbon of nota van hebben ontvangen. Of de iPhone nu per (pakket)post is geleverd of in de winkel, dat maakt niet uit. Er wordt altijd een dergelijk document bij gegeven. Vaak staat daar ook op dat het tevens dient als garantiebewijs. Dus die nota moet je er wel bij krijgen.

Bronnen:
Eigen ervaring

Een bon in de zin van deze Iphone kost € 645 krijg je niet. Wel een leverings of pakbon. Nu is dit bij Apple producten helemaal geen probleem. Je kunt namelijk on-line je produt registreren en koppelen aan jouw naam. Als je de Iphone via USB koppelt aan jouw computer en I-tunes verschijnt op het scherm (wel I-tunes van te voren installeren) dan gaat het allemaal automatisch. Je moet alleen jouw gegevens invullen. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100