Hallo, ik heb sinds kort een blackberry nu is het zo dat als ik foto's maak ik zie niet meer in mijn gallerij kan zien, ook kan ik ze niet verzenden?

Ik heb sinds kort een een blackberry, maar als ik dus foto's maak kan ik ze niet zien. Ook als ik ze via w'app of ping wil versturen doet ie het niet. Als ik ze wil verwijderen geeft ie aan dat ie het een alleen-lezen bestand is, maar zodra ik die wil verwijderen gebeurt er niks. Ik heb het al een keer helemaal alles gewist, maar dan blijft ie nog zo doen. Is er misschien iets veranderd aan mijn instellingen? Help me alstublieft het is dringend!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is inderdaad iets niet goed. Dit kunt u niet 1.2.3. wijzigen in uw instellingen, maar wat wel een optie is is om het toestel even een reset te geven. Even terug zetten in de fabrieksinstellingen. Let wel, u bent dan wel alles kwijt, denk hierbij aan uw instellingen, sms berichten en aan apps die u geinstalleerd hebt. Uw apps en berichten e.d. kunt u backuppen, daar zijn diverse apps voor in de omloop. Na de reset kunt u deze aan de hand van uw backup zo weer terugplaatsen. Toegegeven, het is even wat werk, maar zo heeft u er ook weinig aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100