Mijn htc Wildfire s scherm is kapot gevallen en het touch screen doet het niet meer? help!

ik heb mijn htc laten vallen en het touchscreen doet het niet meer ik wil hem zelf repareren maar wat heb ik nodig het touch screen doet het ook niet meer!

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk kan je bij Dealextreme wel een scherm bestellen. Het is vrij makelijk het scherm zit van met 1 of 2 stekkers,

Bronnen:
www.dealextreme.com

Kijk of het nog onder de garantie valt, en laat hem dan repareren. Ook kan het misschien verhaald worden op je inboedel verzekering. Vraag anders naar de tijd en koste wat het kost om het te laten repareren en kijk dan voor jezelf wat je er het beste mee kan doen. Zelf repareren is geen aanrader ;)

Je hebt naast een ander scherm ook nog een zogenaamde digitizer nodig. Heb het e.e.a. al even opgezocht en ik moet zeggen dat ik het knap aan de prijs vind. http://www.dehtconderdelen.nl/HTC/WILDFIRE/S/G13/ONDERDELEN/EN/ACCESSOIRES?gclid=CNzN_4Wt5LACFYwQfAodGw4B0Q Gezien de kosten zou mischien een ander toestel goedkoper zijn, maar dat is niet aan mij. Mooie tutorials hiervoor kun je wel op joetjoep vinden; http://www.youtube.com/watch?v=Y68awioGL54 Maar er zal vast ook wel een beschrijving bij het pakket zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100