Weet er iemand hoe ik de iPad 3 Kan Kopen in amerika weliswaar van hieruit! :)

In Amerika staat de IPad 3 all in de winkelrekken daar heeft hij ook een mooi prijskaartje €380.00 voor een basis met wifi
Hier zal hij onwaarschijnlijk starten aan €500.00
Misschien kan iemand mij aan bepaalde info helpen hoe ik de iPad kan kopen van hieruit... Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Bestel hem vis een webwinkel en laat hem opsturen of vraag iemand er een te kopen en die mee te nemen

Via ebay kan ook maar dat kan je niet kontant betalen want dat komt vanuit een ander werelddeel (wel goedkoop)

Bronnen:
www.ebay.com

Je kunt deze via ebay kopen. ik raad je aan om bij de aankoop te vermelden dat het bedrijf het als cadeau op stuurt. houd er rekening mee dat er kosten bij kunnen komen als de douane je pakket onderschept. dan moet je alsnog belasting betalen. wanneer het een cadeau is hoef je die belasting niet te betalen in veel gevallen.

er komt dan nog 19% btw overheen + douane kosten, iets van €17 ofzo geloof ik. als ze hem verzenden met op het pakketje geschreven: description: electronics, value: $20, heb je kans dat ze et niet controleren. en dat ie der zo doorheen komt. Als ie toch wordt gecontroleerd moet je een bon inleveren van de aanschafprijs, en alsnog betalen. Een boete krijg je niet. Tenminste heb ik nog nooit gehad, bestel regelmatig spul uit China Toegevoegd na 1 minuut: officieel mag je producten van buiten de eu tot een waarde van €20,- invoeren zonder hiervoor belasting of douane kosten voor te betalen. Of het moet een cadeau zijn idd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100