Iphone abonnement rond 25 p/m met eventuele telefoonkosten tot en met 180 euro?

de abonnement moet niet duurder zijn dan 28 euro en de telefoon niet duurder dan 199. Ik heb vodafone en zit nog aan abonnement vast maar ik kan wel een andere telefoon kopen maar moet wel van vodafone provider zijn.

Toegevoegd na 1 minuut:
(iphone 4) anders samsung galaxy s, niet plus enzo maar bijvoorbeeld samsung galaxy 1 of 2

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor 28 euro of minder heb je geen iPhone bij Vodafone, zelfs niet als je bij wilt betalen. Je zal dus voor een ander toestel moeten gaan. De Galaxy S2 of Galaxy S Advance welke binnenkort uitkomt, zijn goede alternatieven welke wel betaalbaar zullen zijn voor je. De website inFOOn heeft volgens eigen zeggen de meest complete database van Nederland op het gebied van prijsvergelijking van smartphones. Daar kan je op basis van hoeveel minuten je nodig hebt en wat je maximaal wilt betalen alles zelf uitzoeken. Ik zal ook nog een site voor je toevoegen voor de Galaxy S Advance.

Bronnen:
http://www.galaxy-s-advance.nl/
www.infoon.nl

Neem gewoon een iPhone 4.. Niet de nieuwste versie maar kan bijna hetzelfde met wat lagere kosten.. Bevalt mij prima.. Kost bij tmobile 35 euro pm. en moest 120 bijbetalen.. Er is nog wel een goedkoper abbo bij die koste dacht ik 29 euro.. Dat was al een 4 maanden geleden. Misschien zijn ze nu weer iets goedkoper geworden.. Succes

Zoek eens op de site van www.iphoneclub.nl. Zij houden een lijst bij van aanbieders, abonnementen en aankondigingen daarvan door de providers.

vandaag in de Spits wel een aardige aanbieding dacht ik

Bronnen:
http://www.gsmsale.nl/gsm-plus-abonnement/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100