Samsung galaxy S plus start zomaar opnieuw op?

Ik heb sinds een tijdje een Samsung Galaxy S plus en ik ben er op zich tevreden mee, maar ik merk dat hij uit het niets soms opnieuw opstart. Ik voer niet eens acties uit die veel geheugen nodig hebben, hij start gewoon zomaar uit het niets opnieuw op. Moet ik iets aan mijn instellingen veranderen of is het gewoon een bug ofzo? Kan ik dit het beste melden aan een instelling?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik had dit ook bij men gs2, wat bij mij hielp is een hard reset. Deze kun je uitvoeren door naar je instellingen te gaan vervolgens naar ''privacy'' en daarna op standaargegevens herstellen. Toegevoegd na 1 minuut: Hiermee verlies je wel al je gegevens, dus als je wilt kun je nog een backup maken via samsung kies, of via de telefoon zelf. Wat je trouwens ook nog even kan proberen is via het programma ''samsung kies'' kijken of er nog nieuwe software updates zijn, dit wil ook nog wel eens helpen

Vaak betekend dit dat je een slechte app hebt gedownload. Een app met spyware er in en misschien zelfs met ergere dingen er in. Je zult ook zien dat jouw internet browser niet meer de look heeft als wat het origineel zou moeten zijn, hij laat dan bijvoorbeeld ook een andere site, zo iets als "search.mobile********" Ook kunnen de ringtones voor de opties berichten etc zich opeens zo maar gaan veranderen van het een op het andere moment. Je toetsenbord kan zich ook zo maar gaan over zetten van Swype naar normaal toetsenbord. Je kunt dan het beste je telefoon terug zetten naar de fabrieksinstellingen om dit probleem op te lossen.

Ik heb net met dezelfde telefoon ook dit probleem, hij ging steeds opnieuw opstarten. Dit heb ik wel vaker en het blijkt steeds dat de batterij bijna leeg was. Nadat ik de batterij er even uit had gehaald en daarna weer ging laden was het probleem weg. Ook andere android telefoons hebben dit soms.

Start 'ie opnieuw op nadat je een app hebt geopend? Zo ja dan gebruikt de app misschien veel opslag/geheugen terwijl je het niet merkt. Mijn advies is om de app te verwijderen. Dit loste mijn probleem in ieder geval op!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100