Mijn iPhone respringt automatisch, en als ie respring komt hij ook nog in exit safe mode en om dat weg te krijgen moet ik nog een keer respringen

En ben zo dus de hele dag aan het respringen

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vraag is een beetje vaag. Waarschijnlijk heb je je toestel gejailbreakt. De safe-mode is iets van Mobile Substrate, dus waarschijnlijk heb jij een plugin die erg buggy werkt. Heb je misschien een theme of 'dingetje' geinstalleerd buiten 'normale' apps? Grote kans dat een of meerdere van dat soort dingen de boosdoener zijn. Ik raad aan dat je een voor een dingen die je niet nodig hebt gaat deinstalleren in Cydia. Daar wordt je telefoon ook nog sneller van en gaat de batterij waarschijnlijk ook langer door mee.

Laat het in SAFE MODE en verwijder de laatste tweak/app die je hebt geïnstalleerd. Meestal is dat de boosdoener van dit probleem. Ik lees dat je van een tethered jailbreak naar een untethered jailbreak wilt gaan door middel van een tweak uit Cydia? Zou ik niet doen. Ga dan zoeken naar een untethered jailbreak via google en ga dan je iPhone opnieuw jailbreaken. Minder kans op probleempjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100