Ik ben van 't weekend door het ijs met mijn mobiel ( Samsung Galaxy s II ) nu werkt deze niet meer is dit te verhalen op mijn verzekering? Aansprakel.

Ik wilde dit verhalen op mijn aansprakelijkheidsverzekering maar nu weet ik niet of dit morgelijk is

Weet jij het antwoord?

/2500

nee, dat is niet te verhalen op je wa verzekering, deze is bedoeld om schade, die jij niet opzettelijk aanbrengt, aan andermans eigendommen, te vergoeden.

er zijn enkele verzekeringen waarbij inboedel ook verzekerd is als die buitenshuis wordt gebruikt. Dat is in jouw geval zo. Je kan dus je inboedelverzekering er eens op nazien.

daar heb je toch een speciale telefoonverzekering voor. tenminste, dat is bij mij geregeld via de phone house.. als je dan gold hebt (de duurste, maar wel allrisk iets van 25euro per 3 maand) kun je voor kleine vergoeding weer een nieuwe ophalen

WA verzekering gaat niet lukken. wel kun je dit verhalen op jouw telefoonverzekering, als je die tenminste hebt afgesloten. Verder kun je controleren hoe je voor de thuis situatie verzekerd bent. Sommige maatschappijen hebben een inboedel verzekering die ook buiten de deur geldt. Ik weet dat interpolis dit in het pakket heeft. Verder dien je de polis goed door te spitten, je weet wel "de kleine lettertjes".

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100