Wat betekend de s bij de app Touch, als je dat bericht verwijderd, ziet de ander dat dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik neem aan dat je het kleine s'je bedoeld wat bij een bericht kan staan? In dat geval betekent de s 'send' en de r 'read'. Als het bericht alleen verzonden is krijg je dus een s, als het verzonden en gelezen is krijg je een r. Op het moment dat je een bericht verstuurd en de 's' staat er kan je deze niet meer terughalen. Je kan het vergelijken met een mailtje. Als je deze eenmaal verzonden hebt kan je m niet zomaar terughalen, of de ontvanger het bericht nou wel of niet gelezen heeft

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100