Hoe verplaats ik op mijn htc desire alle foto's van telefoongeheugen naar sd kaart en zorg ik ervoor dat deze daar automatisch opgeslagen worden?

Mijn telefoongeheugen is vol en mijn sd kaart is leeg, maar ik krijg de foto's niet verplaatst. Liefste zou ik willen dat alle foto's die ik maak automatisch op het sd kaartje terecht komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kopieeren en dan daar plakken

In de meeste gevallen betreft het veroudere aansluiting dwz. het SD-kaartje blijkt een SD-HD kaartje te zijn. Kijk nog eens goed en koop een ouderwets SD-kaartje (lopen tot max 2Gb) en stop voor een paar luttele euro's die er maar eens in, meestal werkt de zaak dan wel.

Hang je telefoon eens aan je computer, dan vraagt de telefoon wat hij moet zijn, geef aan dat het een extern opslagmedium moet worden. je kunt nu gewoon vanuit windows alles verslepen zoals je gewend bent. zorg er voor dat je sd-kaart gekoppeld is (moet je instellen in je telefoon). Als je de laatste update van het besturingssysteem hebt dan wordt het automatisch opgeslagen op je sd kaart, bij oudere versies kun je het zelf instellen in het menu van da app camera.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100