Mijn iPhone 4s speaker maakt vreemd geluid? Defect of niets ergs?

Sinds een tijdje valt mij op dat de speaker op mijn iPhone 4s 30gb een vreemd geluid maakt. Het betreft de rechter speaker onderop de iphone (logisch want links is mic).

Het geluid is erg zacht, en alleen goed te horen als ik de speaker tegen de oor houd. Het is een soort zacht ''suizend/sissend/storend'' geluid.

Herken je het geluid als je televisie vroeger eruit klapte en je zwart witte spikkels op het scherm zag met een enorm sissend geluid? Daar lijkt het op, alleen dan heel zachtjes.

Een ander feit wat erbij komt:

Als ik Siri open en afsluit, dan is het gesis weg, evenals met de muziek app, en het daarna afsluit.

Ik hoor het alleen als de telefoon gedeblokkeerd is, zonder muziek of andere geluiden dus enkel in de startpagina en stille apps.

Herkent iemand anders dit probleem? En wat voor probleem is het. Is het simpelweg de ''koeling'' van de iPhone, of heb ik een klein speakerprobleempje?

Terug naar T-mobile heeft denk ik geen zin, omdat het daar te druk is om te horen. Iemand dezelfde problemen of informatie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Klinkt als een klein speaker probleem waar misschien een stroomdraadje stoort of niet helemaal goed verbonden is> even naar de telefoonzaak gaan waar ze dit kunnen controleren/repareren

Je kunt altijd proberen om met t-mobile in contact te komen. Als dat niet lukt is er nog apple. Mocht je daar ook geen gehoor krijgen moet je een speciaal zaak zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100