Hoe kan ik mijn Whatsapp-gesprek weer terug plaatsen tussen de andere gesprekken in mijn berichtentoepassing op de Blackberry?

Ik heb de 'Berichten' toepassing op mijn Blackberry Curve 8520 in gebruik zodat ik mijn Whatsapp, BBM en SMS berichten in 1 lijst heb. Nu heb ik laatst bij een van mijn Whatsapp gesprekken op Verwijderen gedrukt in een poging tot het verwijderen van een bericht.
Maar nu is in plaats van 1 bericht, het hele gesprek verwijderd uit die lijst. De toepassing van Whatsapp zelf laat het gesprek wel nog zien (incl. het betreffende bericht), maar nu moet ik dus via die toepassing bij het gesprek komen terwijl de rest van de berichten (incl. alle andere Whatsapp gesprekken) in die andere toepassing te vinden zijn.

Weet iemand hoe ik dit kan terugdraaien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sluit het what's app gesprek "in" de what's app applicatie. Voer evt je gesprek weer uit en als het goed is moet die er weer bij staan. Het probleem heb ik ook op mijn bb, maar heb daar geen last van. Succes!

Klik in het beginscherm of in de map Instant Messaging op het pictogram BlackBerry Messenger. Druk in het scherm met de contactpersonenlijst op de menutoets. Klik op Opties. Schakel het selectievakje Chatsessies weergeven in berichtentoepassing uit. Druk op de menutoets. Klik op Opslaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100