Is een iPod hetzelfde als een iPad?

Is een iPod nou hetzelfde als een iPad als je even niet naar het formaat kijkt. Ik vind ze qua inhoud hetzelfde lijken of vergis ik me hierin?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een iPod en een iPad verschillen nog wel van elkaar, maar een iPod Touch een iPhone en een iPad zijn op een aantal dingen zoals aantal camera's, resolutie en 3G mogelijkheid bijna hetzelfde, ze draaien allemaal iOS het mobiele OS van Apple. iPad, niet altijd 3G, 1024x768 reso iPhone, altijd 3g, 960x440 reso iPod Touch, nooit 3G 960x640(dacht ik)

Een ipod touch 4g is vrijwel hetzelfde als de ipad 2g, behalve dat je op de ipad boeken kunt lezen.

nee, want een Ipod is alleen muziek. En een Ipad is muziek,games en internet ( een soort van computer)

De iPad is bijna hetzelfde als de iPod Touch, de wifi versie dan. Sommige apps zij alleen voor de iPad. En je kan met de iPad het scherm draaien in elke richting. Altijd. Bij de iPod Touch kan dat bij een beperkt aantal apps! Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

nee een ipod is heel anders dan een ipad ik heb een tip om het snel uit te leggen! ga naar google afbeeldingen en typ ipod in en dan kun je zien wat een ipod is....,,, en typ opnieuw ipad in en dan kun je een ipad zien en dan weet je het verschil!! veel succes.

Het verschil tussen een iPod touch en een iPad is dat er in bepaalde versies van de iPad een sim kaart gaat. Verder kunnen ze vrijwel hetzelfde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100