Google Maps kaart downloaden voor navigatie?

M'n telefoon (met Android 2.2) bevat een navigatie app met Google Maps. Als ik dit wil gebruiken, moet ik volgens mij constant met het internet verbonden blijven om een kaart in beeld te blijven houden. Maar ik gebruik prepaid, dus op een bepaalde afstand van m'n huis wil ik niet meer het internet op (thuis ben ik met wifi met het internet verbonden).

Dus is het mogelijk die navigatie app zonder internet te gebruiken? Of zijn er andere navigatie apps waar je geen internet voor nodig hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de meest recente versie van Google maps (5.7) kun je gewoon hele routes downloaden. Zie link. http://tweakers.net/nieuws/75489/google-maakt-offline-navigatie-in-maps-mogelijk.html Verder kun je ook Navigon Mobile Navigator gebruiken voor je Android. Helaas is de Tomtom nog niet beschikbaar voor Android, maar deze wordt wel eerdaags verwacht.

In versie 5.7 van Google Maps kun je een gedeelte van een map opslaan zodat je hem offline kunt gebruiken. Via de market kun je de laatste versie downloaden https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps&hl=en " In de nieuwe versie van Maps voor Android zit echter de mogelijkheid verstopt om kaartgebieden te downloaden op de telefoon."

Bronnen:
http://www.bright.nl/google-maps-gaat-offl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100