Als je de app pingchat verwijderd, en hem later weer toevoegd. heb je dan nog steeds dezelfde gesprekken en contactpersonen? of gaat dit allemaal weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het wordt verwijderd. Dus alles begint opnieuw. Ook je gesprekken.

Ik heb pingchat ook eens verwijderd van mij iPod touch. Heb em opnieuw gedownload en ik hoefde alleen maar even in te loggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100