Mijn HTC Wildfire start heel langzaam op. Kan ik hier iets aan doen en hoe komt dit?

Soms duurt het wel 2 minuten, voordat ik mijn pincode kan invoeren. Wat kan ik eraan doen en hoe komt dit? Ik heb een 8 GB kaartje als ik het goed heb, en had eerst een 2 GB. Ligt het hieraan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien een back-up maken en je HTC opnieuw instellen.

Heb ik ook met mijn HTC Legend. De telefoon is als het ware een kleine computer.

Je bent niet de enige waarbij de HTC er lang over doet op te starten. Ik ken meer mensen die er problemen mee hebben (Wildfire, Touch Diamond, Touch Diamond II). Gewoon geduld hebben en je telefoon zo min mogelijk uitschakelen lijkt me het beste voorlopig (tot dat iemand een beter antwoord geeft met bepaalde software o.i.d.. Dat zal waarschijnlijk wel bestaan). Ik hoop je toch wel gerust gesteld te hebben dat je niet de enige bent.

(Dit ben ik ook.) Oké, maar ik heb de telefoon pas een week of twee. Dus aan de software zal niets mis zijn. Ik heb ook van plan om het even na te vragen bij The Phonehouse, waar ik hem gekocht heb.

Op mijn (geroote) Android toestel werkt de volgende app perfect. Het opstarten duurt 20 seconden ! http://nl.androlib.com/android.application.com-siriusapplications-quickboot-jDpx.aspx Mocht het niet kunnen,dan blijft de app Launcher Pro ( Frederico Carnales) over en hiermee aan de slag gaan. Dit scheelt enorm veel voor het processortje van Uw Htc Wildfire. Dat kunt U hier dus aan doen. Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100