Heb ik het oude nummer van iemand anders gekregen ?

Gister heb ik een nieuwe telefoon ontvangen met een nieuw nummer maar ik ben vandaag al een paar keer gebeld door personen die op zoek waren naar ene Alexander. Nu vermoed ik dat ik een oud nummer van iemand anders heb gekregen. Als het ook zo is, kan ik dan een nieuw nummer krijgen (gratis) of moet ik iedere keer zeggen dat ze verkeerd verbonden zijn totdat het uiteindelijk stop ?

Mvg

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat zou kunnen.Ik zou je provider vragen om een nieuw nummer als het echt zo vervelend is.

Ik denk dat dat nummer te snel weer in gebruik is genomen als nieuw nummer. Dus ja even de provider bellen voordat je al je kennissen dit nummer geeft

Je kan inderdaad iemands oude nummer hebben gekregen. Zelf bel ik ook weleens uit automatisme naar een mobiel nummer van een vriendin (ik onthou nummers meestal), en dan neemt er een of andere advocaat op, ze is van nummer veranderd maar dat ben ik dan in de gauwigheid eventjes vergeten. Volgens regelgeving van de Opta moeten providers een nummer dat is opgezegd een maand lang 'vast' houden, daarna word hij weer vrijgegeven. Het is wel logisch dat de nummers weer worden doorgegeven, de mobiele nummers zijn bijna op, zie artikel bij bron. Ik denk dat na verloop van tijd de stroom verkeerde telefoontjes vanzelf wel opdroogt. Je kunt er ook nog voor kiezen om onbekende nummers niet langer op te nemen.

Bronnen:
http://www.mobilecowboys.nl/nieuws/12002

Het kan ook een hele goeie grap zijn, namelijk dat morgen Alexander jou gaat bellen met de vraag of er nog telefoontjes voor hem zijn geweest!

Ik zou gewoon even naar je provider gaan en dan even een ander nummer vragen als je dat uitlegt snappen ze dat waarschijnlijk wel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100