Kan de ipad 2 een laptop vanvangen?

Ik twijfel of ik een ipad 2 of een laptop ga kopen.
Ik dacht altijd dat de ipad 2 veel minder kan dan een laptop.
Nu heb ik in de appstore gezien dat er bepaalde Apps zijn die op word lijken of powerpoint.
Als ik de ipad 2 neem met een word app dan wil ik dat bestand ook kunnen printen, maar ik heb geen printer met airprint zijn er nog meer mogelijkheden om iets vanaf me ipad te printen? (je hebt wel een stickje voor in je ipad waar je weer een usb stickje kan instoppen, maar ik weet niet of het bestand te groot is voor de ipad om over te zetten.)
Welke apps kan ik het best downloaden voor word powerpoint enz.?

Mvg kruimeltaart

Weet jij het antwoord?

/2500

Het ligt er heel erg aan wat je allemaal met een laptop doet. Als je nou bijvoorbeeld alleen een beetje internet en word doet op de laptop zou het kunnen. Je moet wel in de gaten houden dat misschien flash of java niet op een ipad werken (weet ik niet zeker) printen zou volgens mij wel moeten kunnen via een netwerk printer mijn partner heeft kunnen printen via zijn iphone naar een printer dus weet wel dat het mogelijk is. Als je nu ook foto bewerking doet of andere programmas gebruikt zoals photoshop ed denk ik dat het toch beter is een laptop te gebruiken. Nogmaals het ligt er dus echt heel erg aan waar jij de laptop allemaal voor gebruikt en of dat ook mogelijk is op de ipad 2

in mijn optiek kan een iPad niet een laptop vervangen, ik heb een iPad en het is een leuke aanvulling. handig voor boeken lezen of lekker op de bank een beetje surfen. Er zijn idd apps die office mogelijkheden hebben (numbers = excel, pages = word en keynote =powerpoint) maar als het op typen/bewerken aankomt zweer ik bij een ouderwets keyboard.

Een tablet is vooral erg handig om mee te nemen en voor het gebruik van Apps. Maar deze kan (naar mijn mening) nog lang niet tippen aan een Laptop. Als we de snelheid vergelijken van een tablet met die van een laptop zijn er ook grote verschillen zichtbaar. De grootte van het geheugen en het gebruiksgemak zijn ook van groot belang. Bij een laptop is er wel een fysiek toetsenbord aanwezig wat niet het geval is bij een tablet, voor het schrijven van een verslag lijkt het mij niet al te prettig dit te moeten doen op een tablet.. tablet 64 GB max, een gemiddelde laptop 500GB. processor iPad 2 : 1 Ghz dual core, een gemiddelde laptop een 2 Ghz dual core (of zoals de Macbook pro 15" een Quad-Core 2.2 Ghz). afhankelijk van het bedrag dat je wil besteden. Succes met de keuze ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100