wie kan er nog zonder smartphone?

ik ben benieuwd of er nog mensen zijn die zonder
Ik zit te twijfelen of ik mijn windows mobile smartphone ga houden, of dat ik een andere goedkope prepaid telefoon ga kopen. Ik gebruik hem veel, maar ik ben er zo ongeveer ook verslaafd aan. Daar wil ik dus vanaf, ik hoef al die zooi als twitter en facebook niet. Het scheelt een hoop tijd, energie en frustratie om alles er nu uit te gooien. Heeft iemand dezelfde gedachten of ben ik hier echt de enige in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb een albert heijn telefoontje van 30 euro.

Mijn vader moeder opa oom zwager beste vriendin hebben er allemaal geen. Een simpel toestel waar je mee kunt bellen en smssen is voor hen genoeg. En mn oma heeft zelfs dat niet.

Ik heb zelf ook (bewust) een eenvoudig prepaid-toestel.

Al vanaf september 1998 bel ik prepaid en heb nog steeds hetzelfde telefoon nummer. Enige wat ik doe is bellen of smsen.

ik heb een 2dehands Samsung van mijn vader. Ik kan bellen, smsen en fotos maken. Wat heb je verder nog nodig?

Ik! Je antwoord moet uit minimaal 10 tekens bestaan.

Ik kan er niet meer zonder.. De iphone is zeer handig.

Wat ik aan GV zo aardig vind is dat zoveel vragen steeds opnieuw gesteld worden en dat iedereen denkt dat hij/zij zo apart is. Enfin, ik heb een oeroude mobiel en gebruik 'm zelden, alleen wanneer een trein vertraging heeft eigenlijk, eh, dus toch wel vaak ;) Maar verder heb ik 'm echt niet nodig; ik ben ook niet belangrijk trouwens.

Ik heb hier een nokia van de goedkoopste uitvoering omdat ik om bluetooth verlegen zat i,v,m handsfree telefoneren.Verder maak ik er nog wel eens een fotootje mee en luister er wel eens een stukje muziek op als ik lang moet wachten.En rest interesseert me geeneens daar je er ook mee kunt internetten en smsen en meer van die flauwekul waarvoor je extra moet betalen.

Ik heb zelf een smartphone (htc legend) en ik dacht dat ik niet meer zonder kon, totdat een vriend van me een 'normale' telefoon had gekocht en ik er even mee gespeeld had. Het normale toestel was echt een verademing: zeer snel, eenvoudig en no-nonsens. Ik kán dus wel zonder smartphone maar ik ga mijn huidige smartphone niet weg doen.

Ik zelf heb een simpele Nokia, ik heb wel een iPod touch erbij genomen voor de muziek en de spelletjes. Als ik geen wifi hebt heb ik niet perse het gevoel van ik moet nu twitteren. En heb dus geen belang voor smartphone met duur abonnement ;)

Ik heb een blokker mobieltje maar ik heb ook een ipod endat is eiegenlijk een iphone zonder de bel en sms functie

Ik heb een gewone foon, waarmee ik kan bellen in geval van nood (gebruik 'm namelijk zelden). Internetten doe ik thuis. Wat let je om een goedkope prepaid foon te kopen zonder toeters en bellen, die zijn voor spotprijzen te koop. Als je je smartphone echt blijkt te missen, kun je er toch altijd alsnog een aanschaffen?

Er zijn nog hele volksstammen zonder smartphone hoor. Daar horen mijn man en ik ook bij. Wij hebben "oeroude" goedkope prepaid mobieltjes waarmee je niks anders kan dan bellen en sms-sen en zelfs dat laatste doen we nooit.

Een telefoon is voor mij alleen maar om gebeld te worden of te bellen.

Aangezien ik redelijk smart en op de centen ben , heb ik er geen. En daar heb ik veel plezier van.

Iedereen kán in principe zonder smartphone, maar een smartphone maakt het allemaal wel een stuk makkelijker. Een smartphone is handig voor: - Mensen die actief zijn op de sociale media - Mensen die continu hun e-mail moeten checken - Mensen die altijd iets te doen willen hebben in de vorm van een spelletje. Mensen die hier geen behoefte aan hebben kunnen goed zonder een smartphone :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100