Hoe kan ik de batterij van mijn Samsung Galaxy S langer mee laten gaan?

Ik heb een Samsung Galaxy S die draait op Android 2.2.1 met Darky's custom rom. Ik gebruik mijn telefoon de hele dag om te emailen, muziek te luisteren en af en toe een spelletje te spelen, maar de batterij gaat de heel erg snel leeg. Mijn vraag is dus: hoe kan ik mijn telefoon langer me laten gaan?

Toegevoegd na 5 minuten:
Ik heb de wifi en bluetooth al uitstaan en ik gebruik een bijna volledig zwarte achtergrond.

Toegevoegd na 16 minuten:
Ik verlaat 's ochtends mijn huis rond 7:45 en ben pas rond 23:00 weer thuis en in die tijd gebruik ik mijn telefoon erg vaak.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf voor dit probleem dit dingetje gekocht:

Bronnen:
http://www.fotokonijnenberg.nl/product/139...

Heb je dingen zoals latitude aanstaan, die aan blijven? Dat slurpt batterij! Of zet je 3G alleen aan als je het gebruikt, dan gaat je batterij ook langer mee :)

Wat je niet gebruikt van opties uitzetten (bluetooth, wifi, etc.), schermhelderheid wat minder zetten (meer licht is meer energie), minder spelen / doen :P

Het is ook beter voor een accu als je hem alleen oplaat als het moet.

Widgets toevoegen aan het begin scherm en dan klik je Samsung-widgets, iets naar beneden gaan en klik 'program monitor' aan. Dan komt dat op je beeldscherm, klik je het aan en sluit je na het gebruik van een applicatie de applicatie zodat het niet in de achtergrond doordraait wat veel stroom kost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100