Kan iemand mij helpen aan een hoesje voor mijn Samsung Galaxy S?

Ik heb een aantal dagen een nieuwe Samsung Galaxy S. Nu ben ik op zoek naar een hoesje om hem te beschermen. Ik doe hem nu in een kleine sok, maar dat werkt niet goed.

Ik weet dat er ontzettend veel hoesjes zijn, maar daar zitten allemaal vervelende zaken aan voor mij, zoals magneten, omklapbare delen en een koord waar je aan moet trekken om de telefoon omhoog te liften. Ik ben op zoek naar een normaal hoesje, waar hij in en uit kan schuiven (dus zonder zo'n beschadigend koord).

Ik heb één hoesje gevonden, en dit is precies wat ik zoek. Zijn er nog andere alternatieven? Marktplaats heb ik al uitgeplozen, en daar staat vrij weinig op.

http://www.pdashop.nl/product/112125/101557/4401/category-4214-smartphones-pda-s/samsung-genuine-leather-case-black-samsung-galaxy-s.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier heb je ze ook, deze heb ik ook voor mijn Galaxy besteld. De binnenkant is lekker zacht! http://www.gsmbuddy.nl/hoesjes-samsung-samsung-i9000-galaxy-straight-leather-case-p-650.html

ik heb daar ook naar gezocht en ben geslaagd op de vrije markt in cuijk.Er is ook zo n markt in brunssum en overpelt{B}

Bronnen:
http://www.vrijemarkt.nl/

Zoek eens op Ebay. Daar heb ik ook mijn hoesje besteld. Aamnbieders in Hong Kong zijn vaak heel goedkoop. En als je betaalt met PayPal loop je ook weinig risico.

Bronnen:
http://shop.ebay.nl/i.html?_nkw=i9000+pouch

Kijk eens naar een van deze websites: www.unigsm.nl, http://www.amltelecom.com/kleinhandel, www.mobilesupplies.nl, www.mobielbereikbaar.nl, www.mobielkoopjes.nl, www.erhantelecom.nl.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100