Kun je maar een jaar gratis whatsappen?

Met een android toestel?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee, nu mag je nog zo veel whatsappen als je wil, er zijn geruchten dat whatsapp geld kosten gaat (weet niet hoeveel) maar nog niet!

Ja, na een jaar zal je een jaarlijkse bijdrage moeten betalen. Dit is gelinkt aan je mobiel nummer, dus hier kan je niet onderuit. Deze kost weegt echter niet op tegen het geld dat je uitspaart door minder te smsen. Toegevoegd na 2 minuten: Please download the latest version of WhatsApp Messenger and enjoy our service free for 1 year! During, or after free trial period you can purchase service for $0.99 USD/year.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/elektronica...
http://www.whatsapp.com/android/

Nee. Het is bedoeling dat what's app in de toekomst betaald gaat worden. Echter nu nog niet, doordat er geen gemakkelijke manier is om te betalen vanuit Nederland. (aldus nu.nl een paar dagen geleden). Ik kreeg van de week 3 meldingen dat mijn what's app verliep. Hier niet op gereageerd, nu een melding gehad dat het weer voor een jaar verlengd is.

Nope nope nope! De mijne is allaaaaaaaaaaaaaaang verlopen maar hij doet het nog steeds, geen melding gehad ofzo iets, niks. Ik heb een Samsung Galaxy Ace zonder abonnement.

Op android, blackberry toestellen eerste jaar gratis daarna dollartje per jaar(0.89€). Apple aan het begin 0.99 USD

Wat een onduidelijke antwoorden allemaal! Ik zal er nog maar eentje aan toevoegen; mét een (recente) bron. WhatsApp voor Android is nu nog gratis. Wie zo'n gratis licentie had, kreeg na een jaar automatisch een gratis verlenging. WhatsApp is van plan om er een betaalde app van te maken. Dat blijkt ook uit het feit dat meerdere gebruikers al meldingen kregen dat hun licentie is verlopen en dat deze tegen betaling kan worden verlengd (zie bronnen en afbeeldingen). In de reacties onder het bericht in de tweede bron kun je zien dat de eerste gebruikers in Nederland inmiddels hebben betaald voor verlenging van de licentie. Anderen hebben een versie die tot (begin) volgend jaar -of zelfs veel langer- doorloopt. Je kunt via Instellingen > Account > Betalingsinformatie zien op welke datum de gratis proefversie verloopt.

Bronnen:
http://www.androidworld.nl/135271/whatsapp...
http://www.computeridee.nl/nieuws/whatsapp...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100